Privacy

Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: http://www.kwizzmaster.nl/

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten die de kwizzmaster verstrekt. 

Respect voor de privacy van klanten en geĆÆnteresseerden van www.kwizzmaster.nl zien wij als een terechte maatschappelijke plicht. Om info te verstrekken en service te kunnen bieden zijn soms persoonsgegevens  nodig. Hierin volgen we de AVG/GDPR, de wet- en regelgeving die van toepassing is op het gebruik van persoonsgegevens. Ook online dienstverlening moet transparant en betrouwbaar zijn.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die een mens identificeren als individu.

Persoonsgegevens door interactie zijn onder andere naam, adres, e-mailadres, evt. telefoonnummer, etc.
Persoonlijke data wordt niet alleen gecreƫerd door interactie maar ook door technische processen zoals contactformulieren, reacties, webanalyses en insluitingen van derden.

Persoonsgegevens door interactie

  1. Door het verzenden van een een-mail naar ericbrouwers@outlook.com wordt uw e-mailadres opgeslagen.
  2. Door het invullen van het contactformulier op de website www.kwizzmaster.nl/ worden uw naam, e-mailadres en telefoonnummer opgeslagen.
  3. Deze verstrekte persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de specifieke doeleinden waarvoor ze verstrekt zijn namelijk contact met u opnemen inzake de activiteiten van de kwizzmaster.
  4. Persoonsgegevens worden nooit aan derden verkocht noch weggegeven tegen wederdiensten. Aan de kwizzmaster verstrekte persoonsgegevens blijven exclusief voor de kwizzmaster.
  5. Persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard, met inachtneming van de wettelijke plicht.

Persoonsgegevens door technische processen

  1. WordPress – Deze website draait op WordPress. Standaard verzamelt WordPress geen persoonlijke data over bezoekers, alleen de data die getoond word in het scherm met het gebruikersprofiel van geregistreerde gebruikers.
  2. WordPress plugins – Diverse WordPressplugins verzamelen de minimale gegevens die nodig zijn voor het correct laten werken van de website. Deze gegevens worden niet door de kwizzmaster bewaard maar door de betreffende plugin. Om beveiligingsredenen is een lijst van plugins niet openlijk beschikbaar. Als je twijfelt over de integriteit van een gebruikte plugin of je afvraagt welke plugins jouw persoonlijke data verzamelen, neem dan contact op met de kwizzmaster

Beveiliging

Er wordt alles aan gedaan om persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen tegen onbevoegde toegang, verlies of diefstal. Persoonsgegevens staan op een pc met realtime virus- en malwarebescherming. De inhoud van de website wordt beschermd door anti-hacksoftware.

De kwizzmaster geeft u het recht om persoonsgegevens in te zien, aan te passen, te blokkeren of te laten verwijderen binnen de regels van Nederlandse wetgeving. Neem contact met de kwizzmaster als je hierover vragen hebt.
Opmerkingen/vragen over deze privacyverklaring of je eigen persoonsgegevens? Neem dan contact op. 

Opgesteld op 1 juni 2018. Laatste wijziging op 1 juni 2018