Recensies

Lees hier recensies van deelnemers aan een Kwizz:

Hi Eric,
een tijd geleden hebben wij met ons team van H&M een geweldige avond gehad in de Zwaan Maastricht. We hebben dit bij onze collega’s verteld en deze waren ook meteen enthousiast. Nu is er een tijd geleden weer een hele groep bij jou geweest voor de pub quiz. En ook deze groep heeft een geweldige ervaring gehad.Nu willen wij graag meer collega’s laten genieten van een leuke avond.  
Rachella

Hoi Eric,
Het was een zeer geslaagde, gezellige, vragenprikkelende, amuserende Kwizzavond. Dankjewel Kwizzmaster Eric Brouwers en alle Kwizzers.
Brigitte.

Hoi Eric,
na een dag hard werken met haastige spoed naar de kroeg, eigenlijk uitgeput, het uitlokken van plezier staat voorop, de tijd vliegt voorbij en lol is gegarandeerd. Wanneer is de volgende Kwizz, dan kan ik de babysit al regelen.
groetjes, Marij,

Hey Eric,
wanneer zit je weer in de Zwaan, wat een kroeg en wat een Kwizz, super!
Wat hebben we gelachen om het verhaal van Aryan.
groeten, Caroline.

Hoi Eric,
je gooit ons terug in de tijd met pen en papier, maar wat was het gezellig, als de Kwizz op tv was zou ik zeker kijken!
groetjes,  Olaf en Bibi.

Hoi Eric,
afgelopen donderdag gekwizzed en vrijdagochtend een bijzonder gezellige koffiepauze op het werk, niet alleen vanwege de vrijdag maar zeker vanwege de Kwizz!
groeten, Saskia.

Beste Eric,
de mens is het gelukkigst op zaterdagavond tijdens jouw Kwizz.
We hebben enorm gelachen ,dank je wel!
Chris en Consorten

Hoi Eric,
Ik heb niks bijzonders aan te merken en vond de nieuwe opzet erg leuk.Groeten, Tom.

Hoi Eric,
iedereen vond het leuk! Het was een prima Kwizz, niet te makkelijk en niet te moeilijk. Afwisseling was prima. Fijn dat ook jij het leuk vond! Het was een zeer succesvolle avond.Groetjes, Paula en tot ziens!

Hallo Eric,
Het was echt helemaal geweldig gisteren! Vanochtend regende het hier op het werk complimenten van collega’s over de Kwizz!
Jij dus ook enorm bedankt Eric en ik ben er binnenkort zeker weer bij.Hartelijke groeten, Marja.

Hoi Eric
Ik heb het ook ontzettend leuk gehad, heb alleen maar directe reacties gehad en die waren allemaal positief. Men kwam nu met mensen in contact kwam die men anders niet zou spreken.Groeten, Ria.